Informatie rondom ruilen of retour Sneeuwringen

Betalen

Veilig via iDeal via uw eigen bank :Nadat u uw bestelling heeft afgerond komt u automatisch in het iDeal menu.

Overmaken per bank op rekeningnummer G Bouw e/o J.J. Bouw Vrijhoef nl82abna0543232840

Betaling europa: PayPal of overmaken naar rekeningnummer IBAN: nl82abna0543232840 en BIC: ABNALN2A .

Overmaken? Stuurt u een e-mailbericht als het geld van uw rekening is afgeschreven. Wij versturen dan direct uw pakketje. Let op: voor deze methode geldt een langere levertijd.

 

Bezorgen

Uw bestelling wordt zo mogelijk dezelfde dag verwerkt en ingepakt, maar de eerst volgende werkdag in geval binnen 5 werkdagen verzonden naar het opgegeven adres in Nederland. Bij uw bestelling kunt u in het opmerkingenveld aangeven welke dag u uw bestelling het liefst ontvangt. We houden hier rekening mee bij verzenden, maar zijn daarbij ook afhankelijk van de postbezorger.

 

Sneeuwringen worden in de regel in de winter gekocht en zijn de weer omstandigheden vaak bij het vriespunt of lager, waardoor de postbezorger meer tijd nodig heeft om de producten te leveren.

 

 Voor de verzendverpakking gebruiken wij zoveel mogelijk bestaande verpakkingen. Wel zo voordelig voor u en voor de natuur.

Verzenden

Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via pakketpost met Track & Trace code! 

Levering

Als de bestelling op werkdagen besteld en betaald is. Als de producten op voorraad zijn , wordt deze in de avond ingepakt en de volgende dag verzonden naar onze pakketdiensten PostNL Het doel is dat ze dan met twee werkdag bij u in huis zijn. I.v.m. winterse weer kan het zijn dat het wat langer duurt dan gepland.
Of onze producten opvoorraad zijn ziet u in de uptate 
Heeft u onze producten besteld maar vind u de levering te lang duren kan u kosteloos de bestelling annuleren.

Ophalen van de bestelde ringen.
Ivm de huidige corona maatregelen is dit niet mogelijk.

Sneeuwringen die besteld zijn worden rond 19.00 ingepakt. Alle bestelling die na 15.00 binnen komen worden de volgende dag ingepakt.

Verloren kwijtgeraakte sneeuwringen.
Het is mogelijk om sneeuwringen te verliezen, de sneeuwring zit tussen de hoef en het ijzer.
Een paard met een platvoet heeft meer kans om de sneeuwring te verleizen.
Als paarden in de sneeuw komen, zie je vaak dat ze wilde bokken sprongen maken. ook dan is het mogelijk dat ze een sneeuwring verliezen. 
Gelukkig zijn ze groen van kleur en daardoor weer terug te vinden in de sneeuw.

Retourneren Retour/ruilen
Overeenkomst ontbinden: Is het niet wat je had verwacht of ben je anderszins niet tevreden? Als je online een product bij sneeuwringen.nl hebt gekocht, heb je het recht deze zonder opgave van reden retour te sturen. Tot 14 dagen na ontvangst van het product kan je de artikelen aan ons retourneren. Dit geld niet voor op maat gemaakte producten. Let op: de retour kosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed.
Ruilen, u vult het contact formulier in, wanneer u wil ruilen voor een andere maat, u stuurt de ringen weer terug, met Kopie factuur en een begeleidend briefje welke maat u wil hebben. 
Naar retourpagina

 

 

Tip: vraag altijd om een Track&Trace-nummer

Met een Track&Trace-nummer van de vervoerder kunt u de retourzending online traceren en heeft u altijd een verzendbewijs achter de hand, mocht het pakket onverhoopt kwijtraken. U bent zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop de retourzending plaatsvindt. U kunt deze bij het postkantoor op de normale manier, aangetekend en/of verzekerd verzenden.

U dient vooraf per email contact opnemen met daarbij om welke producten het gaat, uw factuur/ordernummer door te geven. U ontvangt dan onze instructies voor retour zenden.

 

Bij ruilen voor een andere maat

Bij ruilen geld dat u de verzendkosten betaald. 

 

Mag het terug?

Je kunt het product retourneren. binnen 14 dagen na ontvangst producten

Wij kunnen in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet volledig crediteren:
Als de bestelling niet of niet compleet bij ons aan komt.
Betalen met een vvv bon zitten regels aan vast, wettelijk mag ik geen geld terug geven, alleen een tegoed bon. De tegoed bon kan u inleveren bij www.paardenmelknijkerk.nl

 

Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.

kan u niet meer ruilen of retour sturen,

 

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Nadat je een melding van herroeping hebt ingediend, heb je nog 14 dagen om je bestelling te retourneren. Hierbij raden wij wel aan om je bestelling zo snel mogelijk retour te sturen om het proces te versnellen.

 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk retourneren, uiterlijk binnen 10 werkdagen na aanmelding herroeping. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten. De verzendkosten worden alleen gecrediteerd indien alle bestelde artikelen zijn geretourneerd.

Het product dient ongebruikt, onbeschadigd en compleet. Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden bij het retourneren van de goederen.

Moet ik betalen voor de retour kosten?

Ja, de retourkosten liggen bij jou als klant, tenzij de producten al zijn beschadigd bij ontvangst.

Hulp nodig?

Heb je vragen, bel ons 0611417873.
Liefst tijdens kantoor uren.
Heeft u vragen over sneeuwringen kijk even naar de update, hoe het met het versturen gaat van uw pakket.