Ruilen of retour sneeuwringen

Retourneren Retour/ruilen

Retour of en ruilen kan alleen naar invullen van het retour formulier. Doe dit formulier bij de te producten die retour gaan of wil ruilen.
Overeenkomst ontbinden: Is het niet wat je had verwacht of ben je anderszins niet tevreden? Als je online een product bij ons hebt gekocht, heb je het recht deze zonder opgave van reden retour te sturen. Tot 14 dagen na ontvangst van het product kan je de artikelen aan ons retourneren.

U krijgt uw geld binnen 14 dagen nadat het bij ons ontvangen is en gecontroleerd op gebruikssporen, weer terug gestort op het rekeningnummer waar u mee betaald heeft. Als u een deel van de bestelling terug heeft gestuurd krijgt u na rato uw geld terug.
Dit geld niet voor op maat gemaakte producten. Let op: de retour kosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed.
Ruilen, u vult het contact formulier in, wanneer u wil ruilen voor een andere maat, u stuurt de ringen weer terug, met Kopie factuur en een begeleidend briefje welke maat u wil hebben. In de tijd van sneeuwval, is het een drukke periode bij ons. Mailen is de snelste manier van contact opnemen. Wij kunnen u dan opverzoek even terug bellen.
 

Hulp nodig?

Heb je vragen, bel ons 0611417873.
Liefst tijdens kantoor uren.
Heeft u vragen over sneeuwringen kijk even naar de update, hoe het met het versturen gaat van uw pakket.